Топографическая анатомия лица, головы и шеи для косметологов | Magnifique Beauty School

Курс “Клінічна анатомія обличчя та шиї “

Напрям навчання> Медичні курси

Клінічна анатомія обличчя та шиї

Складається з

2 занять ( 8 год.)

Студентів у групі

до 3 чол.

Вартість курсу

4900 грн
Записатися на курс

Курс "Клінічна анатомія обличчя та шиї"

Курс призначений для тих, хто хоче оновити або поглибити свої знання про топографічну анатомію голови та шиї з метою навчання контурної пластики, об'ємного моделювання обличчя та ін'єкцій ботулотоксину типу А. Програма курсу також буде корисною для фахівців, які займаються моделюючим масажем обличчя, щоб грамотно розробляти власні методики.

Программа курсу

  • Будова черепа. Особливості кісток лицевого та мозкового черепа. Вікові зміни кісток. Скелетизація особи.
  • М'язи та фасції обличчя та шиї.
  • Глибокі та поверхневі жирові пакети обличчя.
  • Вікова інволюція м'яких тканин обличчя.
  • Вектор старіння верхньої, середньої, нижньої частини обличчя.
  • Артерії та вени голови та шиї.
  • Іннервація голови та шиї. Топографія лицьового та трійчастого нервів.
  • Небезпечні зони контурної пластики, об'ємного моделювання обличчя.
 

Записатися на курс

Заповніть форму нижче і наш менеджер зв'яжеться з вами





    Багато жінок і деякі чоловіки звертаються до косметологів, щоб зберегти молодість та еластичність шкіри. Досвідчений фахівець має значний набір методів та засобів, спрямованих на запобігання передчасному старінню. Застосування спеціальних процедур дозволяє набути чіткості контуру обличчя, покращити кровообіг та зменшити активність мімічних м'язів. Щоб досягти успіху в цій сфері, фахівцю необхідно постійно удосконалювати свої знання, використовувати ефективні методики та мати чітке розуміння косметологічної анатомії обличчя. Для підвищення кваліфікації у цій галузі рекомендується пройти цей курс, який призначений для тих, хто бажає освіжити або поглибити свої знання з топографічної анатомії голови та шиї, а також для фахівців, які планують вивчати техніки контурної пластики, об'ємного моделювання обличчя та ін'єкцій ботоксу типу А

    Цілі проходження курсу

    Перед тим, як почати вивчати топографію голови та шиї, важливо розуміти, яку роль відіграють ці знання для хорошого фахівця. Для успішної практики косметолога велику роль відіграють такі аспекти:

    • під час здійснення процедур із використанням голок потрібно добре знати будову м'язів обличчя, нервів. Косметолог ніколи не зашкодить нерву розуміючи ділянки інервації;
    • у разі використання ботулотоксину косметолог повинен мати уявлення про причини появи мімічних м'язів, їх розташування, особливості будови. Чітке розуміння анатомії обличчя дозволяє здійснювати успішні ін'єкції без естетичних порушень.
    Знати будову обличчя важливо не лише для успішного проведення процедур. Завдяки цим знанням фахівець зможе вчасно розпізнати захворювання. Наприклад, клієнт звертається до косметолога для корекції кількох зморшок. Однак після огляду фахівець розуміє, що клієнт має парез лицевого нерва, який лікує виключно лікар-невролог.

    Для проведення яких процедур необхідні отримані знання

    Після успішного проходження курсу "Топографічна анатомія голови та шиї", косметологи зможуть використовувати нові знання для проведення таких процедур:

    • контурна пластика
    • об'ємне моделювання обличчя
    • ін'єкції ботоксу
    Спеціальна програма навчання косметологів топографічної анатомії обличчя включає в себе вивчення будови черепа, поверхневих та глибинних жирових тканин обличчя, артерій та вен голови та шиї, а також небезпечних зон для ін'єкцій. Крім того, учасники курсу вивчають вікову інволюцію зон обличчя та вектори старіння.

    Щоб записатися на курс, потрібно зв'язатися з представником школи. Після успішного закінчення навчання учасникам видається сертифікат, що дозволяє підвищити рівень наданих послуг та досягти успіху у професії косметолога.